Aktuális

Elaltatták a kedvencét, ezért elképesztő, végzetes elhatározásra jutott a tini

Bors

Létrehozva: 2018.05.10.

Forrás: Facebook

A 14 éves Seb Morris szíve teljesen összetört, amikor megtudta, hogy legjobb barátját, Tilly névre hallgató kutyáját elaltatták szülei. Mivel képtelen volt feldolgozni ezt a traumát, saját szobájában akasztotta fel magát tavaly novemberben Angliában.

A nyomozók, akik a gyermek halálának körülményeit vizsgálják, csak most tudták meg, hogy a tinédzser kutyáját, ami négy éves kora óta hűséges barátja volt, egy héttel Morris halála előtt altatták el szülei. Az anya elmondása szerint ez nagyon megviselte őt, fia alig akart elmozdulni a hátsókertből, ahova elásták az állat maradványait és a kutya pokrócába takarózva aludt el napokig – írja a Mirror.

Morris halála napján édesanyja épp két kisebbik lányával igyekezett egy gyerekzsúrra, de mielőtt elhagyta volna a lakást benézett fiához is, ekkor még úgy tűnt, jól van. Kora délután azonban, amikor hazaért, hiába szólongatta gyermekét, nem kapott választ, azt gondolta biztosan átment a barátaihoz, de meglátta a cipőjét az ajtóban. Ekkor érezte először, hogy valami baj lehet és felsietett a fiú szobájába.

Boy, 14, found hanged in bedroom a week after pet dog was put down

A popular 14-year-old boy was found hanged in his bedroom a week after his beloved pet dog died, an inquest heard. Seb Morris was 'very upset' at the death of his canine ''best mate,'' who had to be put down, his mum said in a written statement.

– Sikítottam és a két kislányom szólt a szomszédoknak, hogy baj van. Felhívtam a férjemet ő pedig azonnal hívta a mentőket – mesélte még mindig az emlékektől borzongva az édesanya, Claire Morris a Mirrorak.

A fiú előző este barátaival volt, és úgy tűnt már jobban van. Amikor hazaért még apjával is bírkózott játékosan, hiszen a boksz volt a kedvenc sportja, semmilyen jel nem utalt arra, hogy el akarná dobni magától életét.

Morris – aki szülei szerint törődő és segítőkész fiú volt – egy évvel korábban már kétszer kísérelte meg az öngyilkosságot gyógyszer túladagolással. Szülei ezek után azonnal orvoshoz is vitték, de sose gondolták volna, hogy valóban mentális betegségek állhatnak gyermekük tettei mögött. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek