Aktuális

Felakasztotta magát az autista fiú, mert kirúgták állásából

Bors

Létrehozva: 2018.05.15.

Nem bírta elviselni a sorozatos rossz híreket.

Egyik ismerőse hátsó kertjében akasztotta fel magát egy 20 éves brit fiú, miután rövid időn belül állásából és addigi otthonául szolgáló albérletéből is kirúgták. A nevelőszülőknél felcseperedő Martyn Ollier-Howardot kissé magának való, visszahúzódó, ugyanakkor kifejezetten tehetséges srácnak ismerték, a főiskolát mégis otthagyta. Az ügyet ismerő orvosszakértő szerint Ollier-Howard autisztikus vonásokat mutatott, ám betegségét soha nem diagnosztizálták.

– Nagyon értett a technológiai dolgokhoz, és a szülei szerint is sikeres lehetett volna az informatika világában. Ám ennek ellenére otthagyta az iskolát és egy KFC-étteremben kezdett el dolgozni. A munka mellett egyre jobban bezárkózott és sokszor az egész éjszakát csak azzal töltötte, hogy a konzolján játszott – idézi a Wales Online PC Bond rendőrnyomozót.

Hair cut :D

Posted by Martyn Howard on Saturday, December 2, 2017

A fiú aztán egy Swansea-ben található McDonald's munkatársa lett, de 2017 decemberében egyre súlyosbodó depressziója miatt nem jelent meg munkahelyén, és a hiányzásai miatt nem sokkal később ki is rúgták. Még aznap közölte főbérlőjével, hogy elvesztette állását, aki erre közölte vele, hogy ez esetben rövid időn belül el kell költöznie onnan. A sok rossz hírt Ollier-Howard nem tudta feldolgozni és január 27-én egy ismerőse kertjében felakasztotta magát. Szervezetében drogokat és alkoholt sem találtak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek