Aktuális

Kannibál vagyok - vallott a Fertő tavi gyilkos

Bors

Létrehozva: 2018.05.04.

Egy megcsonkított női test darabjai kerültek elő a Fertő tóból április közepén az ausztriai Ruszt városánál. Az osztrák hatóságokban a nyomozás során felmerült, hogy az esetnek akár VV Fanni eltűnéséhez vagy a darnózseli darabolós gyilkossághoz is köze lehet - végül azonban kiderült: egy fiatal szlovák nő az áldozat.

A tettest végül a DNS-maradványok buktatták le - így jutottak el a hatóságok a 63 éves bécsi vasúti alkalmazott Alfred U.-hoz, akinek vikendházában megtalálták a nő maradványainak hiányzó részeit.

“Kannibál vagyok, meg akartam enni a nő húsát. A többit még egy későbbi időpontban akartam megkóstolni” - idézi a Blikk a férfi vallomását, annak kapcsán, hogy egyes maradványokat állítólag a fagyasztóban találtak meg.

A férfi állítólag nem tervelte ki előre a szlovák prostituált halálát. Mint vallomásában áll: “csak kértem, legyen kedves hozzám, csókolgasson, simogasson. Ám ő ezt elutasította, sikoltozni kezdett, én viszont nem tudtam elviselni a kiáltásokat, és megfojtottam.”

Alfred U. nem volt ismeretlen az osztrák hatóságok előtt - nem rég szabadult egy 34 éves börtönbüntetést követően, amit nemi erőszakért kapott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek