Aktuális

Bors Kapitánynál kizárt a csalás! 400 olvasónknak hozott már szerencsét

K. Sz.

Létrehozva: 2018.06.26.

A Bors különleges biztonsági intézkedésekkel óvja a nyolcmillió forintnyi összértékű nyerőmatricákat.

Forrás: Bors

Sokan szkeptikusan állnak a szerencsejátékokhoz, azt gondolják: biztos megvannak előre a nyertesek, esetleg a játék szervezői rokonaik vagy barátaik közt osztják szét a nyereményeket.

Bors Kapitány és csapata ezúton szerené eloszlatni a kételyeket és megmutatni: ön is ugyanannyi eséllyel indul az álomnyereményekért, mint bárki más, aki megvásárolja reggelente a Bors legfrissebb számát.

A szimbólumok sorrendjét egy számítógép sorsolja ki, majd véletlenszerűen nyomtatja ki egy hosszú szalagra, amit meghatározott időközönként, különleges biztonsági körülmények között juttatnak el a Bors munkatársai a nyomdába.

Fontos szempont, hogy senki ne láthassa a matricákon lévő szimbólumokat, hogy még véletlenül se merüljön fel a csalás gyanúja. A véletlenszerűen felmatricázott újságokat végül kötegelik és kiszállítják az ország több ezer újságárusító helyére.

Ha jól megnézi a kedves olvasó, láthatja: speciális technikával színezte a matricákat tervezőcsapatunk, így a lap második oldaláról abszolút nem vehető ki, milyen szimbólumok is vannak a megvásárolt újságra ragasztva.

A perforációnál fontos szempont volt, hogy úgy legyen kialakítva, hogy a felszakítás után ne lehessen visszaragasztani, így megakadályozandó, hogy egy igazán szenvedélyes játékos feltépje az újságos standon található össze matricát, majd visszatapasztva otthagyja, ha nem nyerő. 

Ebből is látszik, hogy a július 14-ig tartó, minden eddiginél nagyobb szabású és több nyereménnyel kecsegtető játékunknál mindenre igyekeztünk odafigyelni, hogy önnek is ugyanannyi esélye legyen megnyerni az egymillió forintos főnyereményt, a háromszor 250 ezer forintot, a százezres nyereményeink egyikét vagy a körülbelül 600 tárgynyereményt, amelyek még mindig szerencsés tulajdonosukat keresik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek