Aktuális

Börtönviselt papucs – Felesége fogta el a szökött rabot

Bors

Létrehozva: 2018.06.26.

Hónapokon át szövögette szökési tervét James J Rynerson, ám azt kihagyta a számításból, hogy felesége nem egy megbocsátó típus, így mindössze két órán át élvezhette a szabadságot.  

Jamest illegális behatolásért, garázdaságért és életveszélyes fenyegetésért ültették le néhány évre. Most mindezek mellett visszaesőként kap még pár évet, ugyanis szökésért, csalásért, lopásért és személyi adatokkal visszaélésért is felelnie kell. 

– Valójában aznap a cellatársát, Marvin Marchot akarták kiengedni a börtönből, de Rynerson úgy intézte, hogy ő menjen ki – tudatta a newshub.co.nz-vel a börtön egyik alkalmazottja.

– Mindennek a zsúfolt börtönviszonyok lehetnek az okai. Mivel sok a rab, nagy a káosz is. A má­sik férfit csak ideiglenesen tették a cellájába, Rynerson ezt használta ki.

Amikor nem volt ott, összeszedte a férfi holmiját, megtudta a személyazonosságát, és az alapján kitöltötte az elbocsátási papírokat. Akkor érte nagy meglepetés, amikor hazaért. A felesége, amint meglátta, azt mondta neki, hallani sem akar róla. Vá­lasztás elé állította: vagy visszaviszi ő a kocsijával, vagy értesíti a zsarukat. Így a börtönviselt papucs férj beült szigorú neje mellé, és önként visszasétált a zárkájába.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek