Aktuális

Kihívta a rendőröket a kisfiú, mert nem szereti a salátát

Bors

Létrehozva: 2018.06.19.

A 12 éves srácra nem lehet azt mondani, hogy ne lenne akaratos.

Nem egyszer, hanem rögtön kétszer hívta a 911-es segélyhívót egy 12 éves kanadai fiú, mert nem szereti a salátát, írja a CBC News. A srác múlt hét kedden nem sokkal este 10 óra előtt tárcsázta fel a vészhelyzetek számára fenntartott számot azzal, hogy anyukája vagy apukája salátát készített neki, amit ő bizony ki nem állhat.

Természetesen a segélyhívó diszpécsere kedvesen közölte a fiúval, hogy sajnos a problémáját ő nem tudja megoldani, ám a fiú még a rendőrök kiérkezése után még egyszer telefonált és arról érdeklődött, mikor jönnek már a hatóság emberei és ismét megjegyezte, hogy mennyire utálja a salátát.

Ma salade de ce soir sera la même qu’hier mais sans avocat car je n’en ai plus 😫 parfois on me demande comment je m’organise... j’ai toujours une base de trucs prêts au frais dans des boîtes hermétiques et je rajoute avec ce que j’ai sous le coude ! Et je ne suis pas quelqu’un de très organisé 🤨 Roquette, poivron, lentilles, maïs, concombre, tomates, avocat, tomates et artichauts grillés et graines. Pour la sauce c’est huile d’olive + balsamique 🥗 🇬🇧 tonight’s salad is the same as yesterday’s but without avocado 😫 Arugula, bell pepper, lentils, corn, cucumber, tomatoes, avocado, grilled artichokes and tomatoes and seeds. Seasoned with olive oil and balsamic vinegar 🥗 #salad #saladbowl #buddhabowl #vegansalad #veganbowl #glutenfreevegan #healthybowl #healthysalad #eatyourgreens #eattherainbow #healthyfood #salade #diner #dîner #mangersain #mangermieux #mangerleger #mangersainement #mangerbouger #bienmanger #mangerequilibre #sansgluten #vegetalien #plantbased #repas #repasequilibre #repasdusoir

A post shared by 🌱 Claire 🌸 (@lazyandgreen) on

A hívása megtette hatását, ugyanis a Kanadai Királyi Lovasrendőrség helyszínre érkező munkatársai nem csak arról világosították fel a fiút, hogy a saláta és a zöldségek fontos részei az egészséges táplálkozásnak, hanem azt is közölték a fiúval, hogy pontosan milyen esetekben szabad a 911-et tárcsázni.

A kanadai rendőrségnek sokszor gyűlik meg a baja hasonló álriasztásokkal, ugyanis nemrég egy étteremben ülő nő csörgött rájuk, miután a megrendelt pizzájuk nem készült el időben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek