Aktuális

Kocsis: Soros vigye innen a szennyes pénzét

Bors

Létrehozva: 2018.06.11.

Kocsis Máté (Fidesz) az illegális bevándorlásról szólva azt mondta: a zűrös hátterű, külföldről támogatott NGO-k tevékenysége azt a célt szolgálja, hogy Európa népességét lecseréljék, kaotikus állapotokat teremtve ezzel, ami törvényszerűen válsághoz vezet, a kontinens tönkretételével pedig az olyan pénzügyi spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek.

- Soros György a pénzét spekulációból és emberek, országok tönkretételéből szerezte, vagyona mérhetetlen aljasságra és gátlástalanságra épült – fogalmazott Kocsis, hozzátéve: Soros Magyarországon is hálózatot tart fenn, amelynek tagjai igyekeznek beavatkozni a kormány működésébe – folytatta Kocsis Máté, aki szerint ez ellen nyílt sisakkal kell harcolni, mert Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni, és nem akar a „Soros-terv” végrehajtásán dolgozni, illetve annak áldozata lenni.

Soros György vigye el a szennyes pénzét Európából és Magyarországról is! – szólította fel a milliárdost.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában kifejtette: a Wiesbadenben történtek jól mutatják, milyen típusú új biztonsági fenyegetéssel állunk szemben. Wiesbadenben megerőszakoltak és meggyilkoltak egy 14 éves lányt, és az elkövető egy olyan bevándorló volt, aki korábban öt erőszakos bűncselekmény ügyében is a hatóságok látókörébe került. Menekültnek állította magát, és miközben nem kapta meg a menekültstátuszt, Németországban maradhatott, és elkövette a bestiális gyilkosságot, majd elhagyta Németországot. Azóta elfogták – közölte, hozzátéve: ez az eset jól illusztrálja, hogy lesz Európa egyre inkább kiszolgáltatva az ilyen bűnözésnek.

Azt is mondta, egyre élénkebb a migráció a nyugat-balkáni útvonalon, de ha hatályba léptetnék a kvótajavaslatot, az Magyarországot is érintené. Eközben például az Amnesty International kampányt indított azért, hogy a bevándorlókat mindenképpen fogadják be az egyes országok – mondta az államtitkár, hozzátéve: a kormány azonban véget vet a „bevándorlásbiznisznek”, ezt szolgálja az alkotmánymódosítási javaslat és a „Stop Soros” előterjesztés. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek