Aktuális

Megváltozott az egész élete, amióta a botoxnak hála, újra böfög

Bors

Létrehozva: 2018.06.15.

Forrás: Facebook

Neil Ribbens hosszú évek óta szenvedett attól, hogy nem tud megszabadulni az evés közben a gyomrában felgyülemlett gázoktól a száján keresztül, magyarán böfögés útján. Ez a betegség annyira ritka, hogy még konkrét neve sincsen, ám pokollá tette mindennapjait, az elsőre viccesnek tűnő probléma. Szervezetében felgyülemlő gázok folyamatosan gyomorgörcsöket okoztak nála, melyek néha annyira erősek voltak, hogy járni is alig tudott.

Számtalan orvosnál megfordult az évek során, de senki sem tudott segíteni rajta, mígnem meglepő módon a manchesteri Alexandra Kórházban egy 40 perces beavatkozással és némi botox segítségével sikerült megszüntetni a kellemetlen problémát.

Fecskendővel a gégéjébe juttaták a plasztikai beavatkozásokhoz használt anyagot, ami ellazította a túl feszes szöveteket, így már könnyedén átjutnak azon a gázok. A 34 éves férfi elmondása szerint azóta úgy böfög, akár  egy kis béka.

Posted by Neil Ribbens on Saturday, July 1, 2017

– Szavakkal nem lehet leírni, hogy mennyivel jobban érzem magam! Szerencsére ez nem egy hétköznapi kozmetikai botox volt, így nem kell havonta megismételni ezt az egészet. Azóta sokkal boldogabb vagyok, magabiztosabb lettem és végre egészséges is, ráadásul a szerelmi életem is helyre jött – mondta a Sunnak Ribbens.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek