Aktuális

Isteni csoda: horrorbalesetben jött világra a kislány - 18+

Bors

Létrehozva: 2018.07.30.

Brutális balesetben született meg egy kislány, kinek édesanyja annyira szörnyű sérüléseket szenvedett, hogy esélye sem volt a túlélésre.

Forrás: Pixabay illusztráció

Egy 39 hetes terhes nő, – akit azóta sem sikerült azonosítania a brazil rendőrségnek – egy fadeszkákat szállító kamionon volt utas, mikor a söfőr hirtelen elveszítette az irányítást és felborult a többtonnás járművel az autópályán Sao Paulo és Curitiba között.

A kismamának esélye sem volt a túlélésre, kizuhant az autóból, aminek rakománya ráborult és az ütközést követően a teste kettészakadt. A baba azonban csodával határos módon sértetlenül repült ki gyakorlatilag az édesanyja hasából és a puha füves részre pottyant. A helyszínre érkező egyik mentős, Elton Fernando Barbosa, amikor a holttestet szerette volna megvizsgálni, nem messze a bokorból sírást hallott. Akkor vette észre csöppséget, akinek köldökzsinórja még nem szakadt el édesanyja maradványaitól. Azonnal tudta, mi történhetett, bár alig hitt a szemének.

Közzétette: São José Alerta – 2018. július 28., szombat

– Egészséges volt és egy karcolás sem esett rajta. Ez egyszerűen hihetetlen és szó szerint csoda, hogy túlélte a balesetet. Őszinte leszek, ez nem lehetett más, csak Isten műve. Képtelenség, hogy túlélte ezt a borzasztó balesetet. Láttam, mi maradt szegény édesanyjából… – nyilatkozta később Barbosa még mindig a történet hatása alatt állva.

Posted by The News Kick on Sunday, July 29, 2018

A helyszínelők szerint valószínű, hogy még soha nem történt hasonló baleset a történelem során, de nagyon jó érzéssel tölti el őket, hogy habár borzasztó halált halt egy kismama, gyermekét sikerült épségben és egészségben kórházba szállítani. Mivel az anyánál nem voltak papírok, így nem lesz egyszerű megtalálni a gyermek családját. A kamion sofőrjét még aznap kiengedték a kórházból. Ő azt vallotta, nem ismerte a nőt, csupán elvitte egy darabon. Őt jelenleg gondatlan emberöléssel vádolják, de majd csak a vizsgálat során fog kiderülni, valóban felelős-e a nő szörnyű haláláért. Ha nem sikerül azonosítani az anyát és megtalálni a családját, a kislány – akit az ápolónők Giovannának neveztek el, ami annyit tesz Isten által védelmezett – állami intézetbe kerül majd.

(Metro)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek