Aktuális

Megható pillanat: így kérte nevelőapját a tini, hogy fogadja örökbe - videó

Bors

Létrehozva: 2018.07.18.

Megkönnyezte a pennsylvaniai nevelőapa 13 éves nevelt lánya kérését, aki eredeti ötlettel vette rá, hivatalosan is fogadja őt örökbe. Alexa Figueroa megpróbálta kiválasztani a megfelelő alkalmat, így Apák napján egy fotóalbummal kedveskedett a férfinak, és a fényképtartó utolsó oldalán egy képet rejtett el, amin a következő szöveg szerepelt:

 – Szia apa! Nem gondolod, hogy tíz év éppen elég idő, hogy végre örökbe fogadj?

Gus Roman könnyei között csak annyit mondott:  – Természetesen!

A férfi egyébként mindig is szerette volna a kislányt a nevére venni, de kivárta, amíg a kamasz maga hozza meg ezt a döntést. A tinédzser lány egyébként első születésnapja előtt egy héttel veszítette el biológiai édesapját és két éves volt, amikor Gas belépett az életébe. Alexa édesanyja Mia és Gas összeházasodtak, kapcsolatukból született egy közös gyermek, a hét éves Noah. A kisfiú az utóbbi időben arról kérdezgette a nővérét, megváltoztatná-e a vezetéknevét, mert akkor mindkettőjüket ugyanúgy hívják majd.

Az esemény dátuma azért is különleges, mert 12 évvel korábban, éppen Apák napján ölték meg a lány édesapját. Ezt a szomorú dátumot most egy boldog pillanattal próbálták elfogadni.

 (Inside Edition)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek