Aktuális

Rosszul sült el a bújócska: a szárítógépbe szorult a rendőrök elől menekülő férfi

Bors

Létrehozva: 2018.07.23.

Forrás: Facebook

Egy életre megtanulta a leckét az erőszakos férfi, akit porig alázott a washingtoni rendőrség. Családon belüli erőszakot elkövető férfihez riasztották a hatóságokat a hétvégén. Az elkövető épp visszatért a házhoz, mikor megneszelte, hogy a sarkában vannak, ezért úgy döntött, beszalad az épületbe és elrejtőzik.

A szárítógépben keresett menedéket, ám megbukott a bújócskában. A K9-es rendőrkutya, Murphy pillanatok alatt kiszagolta a rejtekhelyét. Az egyik rendőr testére kötött kamera rögzítette a leleplező, és meglehetően kínos pillanatot, mikor megtalálták a szorult helyzetbe került férfit. A szökevény semerre sem tudott mozdulni. Végül a rendőrök szabadították ki, hogy aztán letartóztassák – számolt be róla a Daily Mail.

A kínos pillanatról készült képet megosztották a hatóság Facebook oldalán. A fotó pillanatok alatt bejárta az internetet, közröhej tárgyává téve az erőszakoskodót.

– A bújócska felnőtt verziója sosem sül el jól... – kommentálta az esetet a rendőrség.

– Azt hitte, tisztára moshatja magát – érkezett egy viccelődő hozzászólás.

– A börtöncella azért nem lesz ennyire szűkös – tódított egy másik, s volt, aki azt találgatta, mennyire érezheti magát gyűröttnek a hajsza után a férfi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek