Aktuális

Egymilliós extra nyereménnyel készül Bors Kapitány

K. Sz.

Létrehozva: 2018.08.18.

Héthetes játékunk végén az egyik szerencsés olvasónk csatlakozhat a Bors-milliomosok rangos társaságához.

Újfent emelte a tétet Bors Kapitány. A jóképű pénzosztó a Bors legújabb, kedden induló, héthetes játékában ugyanis igencsak bőkezű: extra nyereménnyel készül lapunk leghűségesebb olvasóinak. A játékban ugyanis nemcsak a három egyforma szimbólumot tartalmazó matricákkal lehet értékes nyereményhez jutni, hanem bizony azokkal is, amelyek nem nyertes matricák, mert különböző szimbólumokat tartalmaznak. És mi is volna az értékes nyeremény? 1 millió forint!

– A szombaton és vasárnap is kapható Bors Hétvégékben egy-egy játékszelvényt helyezek el, amit ki kell vágni játékos kedvű olvasóinknak, és a hétfőtől szombatig megjelenő Bors napilap címoldalán található három matricával együtt be kell küldeniük az újságban megadott címre „Fődíj” jeligére. Így versenybe szállhatnak az elképesztő summáért. Minél többször gyűjtenek össze három nem nyertes matricát, és küldik be a játékszelvénnyel együtt, annál nagyobb lesz az esélyük az 1 millió forintos extra nyereményre. Ezt a játékfolyam vége, október 7. után sorsoljuk ki – üzeni Bors Kapitány azoknak, aki szeretnének csatlakozni a Bors-milliomosok elitklubjába.

Természetesen, ha ön három egyforma szimbólumot talál a címoldalon a matrica szürke felülete alatt, akkor azonnal egy értékes pénz- vagy tárgynyereménnyel lett gazdagabb. Van köztük 50 ezer és 100 ezer forint készpénz, értékes utazások, tabletek és vásárlási utalványok. Nem is beszélve arról, hogy ha három autószimbólumot rejt a matrica, akkor öné lehet játékunk fődíja, a Seat Arona!

Érdemes tehát egész héten, hétfőtől vasárnapig megvenni a Bors friss számait, hiszen mindegyik példányunk aranyat érhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek