Aktuális

Horror: elment horgászni, múmiává vált

Bors

Létrehozva: 2018.08.06.

Rákászni indult a 60 éves Angel Perez, napokkal később elfeketedtek és sorvadásnak indultak végtagjai. A férfi egy apró bokasérüléssel tartózkodott a vízben horgászat közben, amin keresztül testébe férkőztek a húsevő baktériumok. A fertőzés ezzel megindult, Perez kezein és lábain lassan egyértelművé váltak a tünetek: testét belülről fokozatosan pusztította a kór.

Doing what he loves

Posted by La Vie de Lena on Thursday, August 2, 2018

– Teljesen ledöntötte a fertőzés. A várakozáson kívül nem tehetünk mást, már csak egy csoda segíthet rajta. Minden egy kisebb horzsolással kezdődött a bokáján, azon keresztül hatolt testébe a baktérium – mondta a férfi lánya, Dilena Perez-Dilan, a The Sunnak, majd folytatta: – Végtagjai már egy múmiáéhoz hasonlóak, feketék. Apám szerint nagyban lecsökken az életminősége kezei és lábai eltávolításával, azonban ha nem amputálják végtagjait, a fertőzés tovább fog terjedni, és lassan az egész testét felfalják a paraziták.

Stretches 🙏🏼 #vibrionecrotizingfasciitis #vibro the strength in this man 😍

Posted by La Vie de Lena on Friday, July 13, 2018

Az idős Perez orvosai elmondták, hogy a baktériumok terjeszkedését csak felgyorsítja a férfi Parkinson-kórja miatt meggyengült immunrendszere, és előbb vagy utóbb az élősködők el fogják venni a férfi életét. Perez mégis úgy döntött, amputáció nélkül folytatja a harcot.

My daddy !! My first love !!

Posted by La Vie de Lena on Thursday, August 2, 2018

Perez lánya folyamatosan friss helyzetjelentést tesz közzé Facebook oldalán, ahol nemrég kifejtette, hogy ő már nem szívesen oszt meg édesapjáról az eddigiekhez hasonló, bizarr fotókat, inkább a közös emlékekre koncentrál. Családjuk és barátaik rendszeresen érdeklődnek, mivel tudnák megkönnyíteni a küzdelmet, mire a lány csak annyit reagált, hogy a kérdésre ő maga sem tudja a választ. Létrehoztak továbbá egy gyűjtést is a Gofundme oldalán, az ott összegyűlt támogatásból az utazás, a kezelések és a kórházi ellátás költségeit fedezik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek