Aktuális

Inkább a gázra taposott, amikor elütötte a biciklistát, mert nem bírja az ilyen borzalmakat - videó

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

Jeremy Simon a múlt héten okozott közúti balesetet, amely során elütött egy biciklist Eastonville közelében. A férfi elaludt a volánnál, letért az útról, és elütött egy 66 éves nőt, Susan Rainwatert, aki a helyszínen életét vesztette - írja a TheNewsTribune.

A hatóságok egy ideig nem tudták, hogy ki követte el a cserbenhagyásos gázolást, ám végül kamerafelvételek, szemtanúk beszámolója alapján egy fekete pickupot és annak tulajdonosát kezdték keresni. Az állami rendőrség egy tippet kapott, ezért egy rendőr a baleset másnapján már megjelent az akkor még csak feltételezett tettes házánál, akit három napig nem tudtak elérni.

Végül a rendőrnek sikerült előkerítenie Simont, aki először tagadta, hogy bármi köze lenne a balesethez, ám az autóján lévő horpadásra először azt mondta, hogy egy szarvast ütött el.

A rendőr a helyszínen azonban megtörte a férfit, az első visszakérdezésnél Simon hangja elbizonytalanodott, és végül bevallotta, hogy ő volt, aki elütötte az asszonyt. Simon azonban sok részletre nem emlékezhetett, hiszen a balesetet éppen az okozta, hogy elaludt a volánnál, ráadásul az eset körülményeiről sem tudott sokat, még azt sem, hogy nő vagy férfi volt az illető akit elütött. Ennek oka az volt, hogy bár megállt, de végül mégis továbbhajtott. Elmondása szerint először csak azt hitte, hogy egy postaládát ütött el, és amikor meglátta a hullát, képtelen volt segíteni, mert nem bírja a halottak látványát. A férfit letartóztatták, zsebében heroint találta, 750 ezer dollárban állapították meg az óvadék összegét.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek