Aktuális

Pucér fenékkel lett vasember Gidófalvy Attila - videó

A. T.

Létrehozva: 2018.08.13.

Teljesítette az Ironman követelményeit és vasember lett Gidófalvy Attila. Akik ismerik a versenykiírást, azok tudják, hogy ez még a sportolóknak is kemény kihívás, a teljesítendő feladat több kilométer úszásból, kerékpározásból és futásból áll. Vajon hogyan sikerülhetett ez egy heteken belül 65. évét betöltő, korábban gerincdaganattal operált, őssejtbeültetésen átesett rockernek? 

A válasz „Gidósan”. Ebből sejthető, hogy némi turpisság van a dologban. Az interneten elképesztő sebességgel terjed a videó, amelyet a zenész felesége rögzített az emberfeletti küzdelemről. A helyszín Gidó kertje, ahol a zenész kissé lomhán, többször körbefutja a medencét, úszik pár hosszt a medencében, kerékpárra pattan és bónuszként még egy kis labdajátékot is produkál. A gigászi erőfeszítés közepette az sem zavarja, hogy lecsúszik a fürdőnadrágja, és megvillantja a fenekét.

– Viccelődtem a feleségemmel, mi lenne, ha Ironman lennék? A magam módján az is lettem. Vidám ember vagyok, soha nem gyűrt le a betegség és jól szórakoztunk, miközben a videót készítettük – avat be minket a részletekbe a Karthago billentyűse, akit nem izgat, hogy egy ország látta a hátsóját. – Poénnak tekintem. Imádok élni, alkotni, szeretni és szeretve lenni, ez a mottóm az életemben. Humor nélkül már nem élnék!

A nagy küzdelem folytatódik!! 🤣😅😆😝😜😘

Közzétette: Attila Gidófalvy – 2018. augusztus 9., csütörtök

Nyugodtan cumizhatnék is

Gidófalvy Attila másfél évvel ezelőtt esett át őssejtbeültetésen, hogy szervezetéből a maradék daganatos sejteket is eltávolítsák. Az immunrendszerét gyakorlatilag lenullázták, hogy aztán új erőre kaphasson.

– Jelenleg másfél éves vagyok, az orvosok szerint cumizhatnék is. Most kapom meg azokat a védőoltásokat, amiket ebben az életkorban szoktak a gyerekek – meséli Gidó. – Szerencsére jól vagyok, és ez a lényeg!

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek