Aktuális

Szívszorító: így lesz ott kislánya minden születésnapján a haldokló édesanya

Bors

Létrehozva: 2018.08.21.

A 27 éves Sophie George-ot hamarosan elragadja a halál, de gondoskodott arról, hogy most egyéves kislánya soha ne maradjon szerető anyai jótanácsok nélkül.

Forrás: Facebook

Posted by Sophie George on Thursday, July 5, 2018

Amikor az angliai Sophie George megtudta, hogy halálos beteg, elfogta az aggodalom, hogy mi lesz egyéves kislányával nélküle? Hogyan fog helytállni az életben gyermeke anyai jótanácsok nélkül, hiszen az orvosok szerint alig 18 hónapjuk maradt a közös életükből?

Végül úgy döntött, hogy akkor is ott lesz lánya életének legfontosabb pillanatainál, ha az élet ezt meg akarja akadályozni. Leveleket kezdett el írni a kis Marcie Godfreys számára, melyeket csak akkor bonthat majd fel, ha elérkezett az idő. Sophie azt reméli, hogy ezek az üzenetek majd erőt és önbizalmat adnak lányának azokban a pillanatokban, melyekben a legnagyobb szüksége lesz a támogatásra.

Posted by Sophie George on Sunday, July 8, 2018

– Én drága Marcie-m. Elérkezett a várva várt első nap az iskolában, és habár úgy érzed, anya nincs veled, hogy fogja a kezed és megpusziljon az osztályterem előtt, mikor megteszed életed egyik nagy lépését, tudnod kell, fentről figyellek téged és vigyázok rád. Apa tett neked zsebkendőt a táskádba, melyen az illatomat érezheted, vedd elő bátran, és tudd, minden rendben lesz – olvasható az egyik levélben.

Noha a fiatal édesanya nagyon szeretne még élni, nem a haláltól fél a legjobban, hanem attól, hogy nem lesz ott imádott gyermekével, amikor igazán szüksége lenne rá. Írt levelet többek közt az első iskolai napra, az első menstruációra és az első szerelmi bánatra is, valamint képeslapot a kislány minden egyes születésnapjára. Fontosnak tartja tudatni Marcie-vel, hogy ott van vele még akkor is, ha ő nem látja.

Posted by Sophie George on Saturday, August 11, 2018

Az édesanya súlyos betegségének első jeleit az elviselhetetlen fejfájás jelezte még januárban, aztán hamar nagyon sokat romlott az állapota, még éjszaka is felriadt a kínzó görcsökre. Egy hónappal később megvizsgálták, és kiderült, hogy négy és fél centméteres tumor van az agyában. A daganat  90 százalékát műtéti úton eltávolították, a maradékot pedig kemoterápiával akarták megszüntetni, ám a kezelés nem hozott eredményt. Mára az orvosok biztosak benne: az elkerülhetetlen közel van.

Posted by Sophie George on Thursday, August 16, 2018

(Metro)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek