Aktuális

Bors-játék: Egymilliós fődíjért szállhat versenybe

K. Sz.

Létrehozva: 2018.09.15.

<p>Három matricával milliomossá teheti Bors Kapitány, október 7-ig még ön is harcba szállhat az álomnyereményért.</p>

Forrás: Végh István

Elsőre nehéz elképzelni, de csupán három matrica választja el attól, hogy ön lehessen a Bors legújabb játéka fődíjának nyertese. A tét nem kicsi, hiszen a fődíj 1 millió forint. Képzelje el, mi mindent lehetne kezdeni ennyi pénzzel: utazás, lakásfelújítás vagy a gyerekek, unokák anyagi támogatása? Lapunk egyik leghűségesebb olvasója, Gábor Gyuláné Kati néni szintén csak ajánlani tudja Bors Kapitány legújabb játékát.

– Már nem is tudom, mióta játszom a Borssal! A kedvenc újságom, mindig megveszem és mindig játszom is az aktuális játékokkal. Korábban pénz-és tárgynyereményt is nyertem már a lappal, most az 1 milliós fődíjat tűztem ki célul. Folyamatosan gyűjtöm a matricákat és küldöm is a megadott címre. Az a játékszisztémám, hogy mindig szép borítékban küldöm a pályázatot és ha nincs ilyen, akkor matricát ragasztok rá – mesélte Kati néni.

Bors Kapitány rengeteg pénzt és értékes tárgynyereményt gyűjtött össze, amit leghűségesebb olvasóinkkal szeretne megosztani.

– Egymillió forintot ajánlok fel annak a leghűségesebb olvasónknak, aki a hétfőtől-szombatig megjelenő Borsok címlapjáról három darab matricát juttat el hozzánk a Bors hétvégében található kitöltött játékszelvénynyel együtt. Viszont ne feledje! Egy játékszelvénnyel csak három matricát küldhet be, így azt javaslom önnek, hogy vegyen Bors hétvégét a szeretteinek is, hiszen minden egyes szelvénnyel megsokszorozza a nyerési esélyeit – üzente a jóképű pénzosztó Kapitány.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek