Aktuális

Durva látvány: legalább két életet követelt, amikor megnyílt a föld egy nagyvárosban - videó

Bors

Létrehozva: 2018.10.09.

Négy embert nyelt el az a hatalmas gödör, ami egyik pillanatról a másikra keletkezett Kína Szecsuán tartományának egyik nagyvárosában, a közel 6,5 milliós lakosú Dazhou-ban.

A szakadék egy bank közelében nyílt még vasárnap, és mondanunk sem kell, hatalmas pánikot okozott. Hiába értek ki hamar a mentőegységek, igen nehéz körülmények közt kellett dolgozniuk. Egy felvételen jól látszik, amint újabb omlások történnek, miközben két tűzoltó igyekszik a mélybe zuhantak segítségére sietni, kis híján őket is elnyelve.

Egy áldozatot még vasárnapról hétfőre virradóra megtaláltak - az asszonyt azonban kórházba szállítása után nem sokkal halottnak nyilvánították. Egy férfi holtteste pedig hétfőn került elő, a reggeli órákban - írja a Shanghaiist. Két másik embert (egy idős férfit és unokáját) jelenleg is keresnek - ám sajnos az idő múlásával egyre nagyobb az esélye, hogy ők sem kerülnek elő életben. Az eredetileg két négyzetméteres szakadékot a keresés folyamán tovább szélesítették, a túlélők utáni kutatás jelenleg is folyik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek