Aktuális

Egy teljes évtizedig hitték terhesnek a nőt - pedig csak egy kegyetlen betegség kínozta

Bors

Létrehozva: 2018.10.05.

Kayleigh Henning tíz éven keresztül szenvedett titokzatos betegségétől, mire az orvosok végre rájöttek, mi okozza erős fájdalmait. Mindenki terhesnek hitte - ma azonban már valóban babát vár.

Forrás: Facebook

A fiatal nőről mindenki azt hite, hogy terhes, pedig az igazság az, hogy nem tudott, csak hetente egyszer elmenni a vécére.

Posted by Kayleigh Henning on Friday, September 28, 2018

A Londonban élő Henning kellemetlen tünetei teljesen megkeserítették az életét, sokszor képtelen volt a fájdalomtól felállni a padlóról, mert a hideg kő némileg csillapította kínjait. Egy idő után nem csak fizikai de lelki és mentális gondokat is okozott nála betegsége, és már inkább ki se mozdult az utcára, annyira zavarta óriási kerek hasa és a megjegyzések az állapotáról - sokan ugyanis meg voltak róla győződve, amikor végignéztek rajta, hogy babát vár. De nem csak ez okozott kellemetlenséget, ruhát sem talált magának olyat, amely a nap végén is kényelmes lett volna számára. Huszonkét éves korára az erős hasi fájdalmak, a depresszió és az ébren töltött éjszakák már a mindennapjai részévé váltak.

Posted by Kayleigh Henning on Thursday, July 19, 2018

– Mivel állandóan székrekedésem volt, hetente csak egyszer mentem vécére, de nem tudtam, miért van ez, és az orvosok sem jöttek rá hosszú éveken keresztül – panaszolta Kayleigh Henning.

Végül tíz év után sikerült diagnosztizálni betegségét és a gyógyulás útjára léphetett. Kiderült, hogy irritábilis bél szindrómája van, ami igen gyakori és könnyen gyógyítható betegség. Szigorú diétával minden panasz megszüntethető, ráadásul a legtöbb betegnél egyáltalán nem alakulnak ki szövődmények, nem károsodik semmilyen más szerv. Mivel az irritábilis bél szindróma az egyik leggyakoribb bélbetegség, ezért érthetetlen, hogy az orvosok miért nem jöttek rá hamarabb, mi baja lehet a lánynak.

Posted by Kayleigh Henning on Friday, September 28, 2018

A diétának köszönhetően hamar helyrejött Henning emésztése. Miután meggyógyult, felgyorsultak az események életében: férjhez ment, és most boldogan várják kisbabájukat, aki immáron hét hónapja növekszik édesanya pocakjában.

(via Mirror)
 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek