Aktuális

Íme, az idei legtrendibb kiegészítő fázósoknak

Bors

Létrehozva: 2018.10.23.

Nyakunkon a téli hideg idő, és habár már a divatüzletek mind megteltek olyan téli ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, amelyek segítségével melegen tarthatjuk testünket, mégis akad egy testrészünk, amit szinte lehetetlen megóvni a fagyos időjárástól. Mindazok számára, akiknek már okozott gondot jéghideg orruk felmelegítése, a Nose Warmer Company terméke nemcsak tökéletes, de bizonyos szempontból divatos megoldást is kínál.

Az orrmelegítőnek keresztelt kiegészítő minták széles választékával robbant be a piacra: választhatunk puhát, kötöttet, szőröset, állatmintásat, de akár kedvenc futballcsapatunk nevével és színeivel ellátott darabot is.

„Cégünk kicsiben indított, eleinte egy darab kézzel készített orrmelegítőt kínáltunk mindazok számára, akik télről télre megszenvednek jéghideg orrukkal. Nem sokkal később tulajdonosunk ráébredt, hogy valójában rengetegen járnak ugyanebben a cipőben, ezért született meg a Nose Warmer Company. Imádjuk felmelegíteni a fázós orrokat világszerte. Neked is folyton hideg az orrod? Többé már nem… itt a válasz! Ne szenvedj tovább, vegyél magadhoz egy orrmelegítőt, és élvezd a jéghideg téli estéket!” – írja a cég hivatalos oldalán.

Az orrmelegítők átlagosan 2500-2800 forintnak megfelelő angol fontba kerülnek, és szerencsére világszerte mindenhová szállítanak – Magyarországra körülbelül 1000 forintos szállítási költséggel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek