Aktuális

20 éve vitatkozik Barbara Streisand és James Brolin, valami mégis összetartja őket

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2018.11.04.

Tűz és víz Barbra Streisand és a férje, James Brolin, házasságuk mégis tökéletesen működik. A veszekedésen túl ebbe az is  belejátszhat, hogy a sztárpár túl a hetedik ikszen is dolgozik.

Forrás: Reuters

Heves természetük lehet a titok, ami egyben tartja Barbra Streisand és James Brolin kapcsolatát. A sztárpár a napokban már a huszadik házassági évfordulóját ünnepelte, s reméli, még egyszer ennyi közösen eltöltött év adatik meg nekik. A 76 éves énekes-színésznőről és 78 éves színészről nem mondható el, hogy csendesen élnének.

– Bármin képesek vagyunk hajba kapni – árulta el a Fox Newsnak Brolin. – Nagyon másképp látjuk a dolgokat, s mindketten lelkes vitázók vagyunk. Órákig képesek vagyunk marakodni azon, ha egy terítőt más színárnyalatúnak látunk. Különbözőek vagyunk, de talán éppen ez tesz minket ennyire jó párossá – vélekedett a színész.

– Még mindig nagyon mozgalmas az életünk, de minden este hazamegyünk, és együtt alszunk. Megtehetnénk, hogy nyugdíjba vonuljunk, és csak ücsörögjünk a hintaszékeinkben, de még nem akarunk leállni – szögezte le Brolin, aki aktívan forgat a Családom, darabokban című sorozatban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek