Aktuális

Egy ír kocsma hozta össze idén a legjobb karácsonyi reklámot? Könnyen lehet! videó

Bors

Létrehozva: 2018.11.22.

Igencsak odatette magát egy ír kocsma, a JJ Houghs Singing Pub. A Banagherben található italozó ugyanis egy olyan karácsonyi kisfilmmel jött ki, ami garantáltan kitűnik még az év végi ünnepi reklámáradatból is. Igaz, a minimozi picit hosszú, de érdemes végignézni.

Részünkről egyébként pont a végén lévő csavar miatt lelkesedünk érte annyira. Nem akar végletesen negédes lenni, hanem az utolsó képsorokkal, amikor a főszereplő nagypapa is megkapja az ajándékát, valahogy önmagát is kifigurázza egy picikét, és az egészet még szerethetőbbé teszi.

Nem, nem fogjuk elárulni, mit kap a nagypapa, tessék végignézni a videót!

Digital De-Houghx

Presenting the 2018 JJ Hough's Christmas Ad 'Digital De-Houghx'. Thanks to all who participated in the making of this film, It couldn’t have been made without the wonderful community spirit which is abundant in Banagher. Happy Christmas to all our customers. Song 'Really Gone' by Ultan Conlon - musician #digitaldehoughx #jjhoughschristmasad2018 #johnlewis #banagher #ultanconlon #logout #reconnect #christmas . I'm Dreaming of a Luddite Christmas😂😂😂😂😂🎅🎅🎅🎅🎅 SuperValu Ireland Diageo Guinness Storehouse

Közzétette: JJ Houghs Singing Pub – 2018. november 21., szerda
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek