Aktuális

Elnézett naptár mentette meg a szörnyű haláltól

Bors

Létrehozva: 2018.11.17.

Forrás: police

A Bournemouthban élő 42 éves Emma Paul az életét köszönheti aprócska tévedésének. Volt barátja, Philip Evans ugyanis elhatározta, hogy végez magával és a nővel is, ám ez nem jött neki össze.

Az 55 éves férfi úgy tervezte, hogy magukra gyújtja a házat, miután mindent körbelocsolt egy gyúlékony anyaggal. Ám a nő néhány perccel azelőtt hagyta el otthonukat, hogy felcsaptak volna a lángok, mert azt hitte, aznapra van időpontja az orvoshoz. Valójában egy nappal elnézte a dátumot, és csak másnap kellett volna mennie, de ez a tévedés gyakorlatilag megmentette az életét. 

A férfi bevallotta a rendőröknek, hogy meg akarta ölni magukat, de az utolsó pillanatban megijedt a tűzhaláltól és kiugrott a földszinti ablakukon. Az asszony amikor hazatért, sokkot kapott lángoló lakása láttán. Nem maradt semmije, csupán azok a ruhái, amik aznap rajta voltak. Ennek ellenére nagyon szerencsésnek érzi magát és hálás őrangyalának, hogy megmentette őt a biztos halltól. Állítása szerint a férfi korábban többször is megfenyegette, hogy megöli őt. 

Woman's life saved by mistake she made in her diary

A simple mix up over a medical appointment saved a woman's life after her former partner burnt down her home. Obsessive Philip Evans is thought to have planned to kill himself and former girlfriend Emma Paul in a fireball.

Philip Evanst hat év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték gyilkossági kísérletért és szándékos gyújtogatásért, ám a volt élettárs szerint ez nagyon kevés.

A nő most már biztonságos helyen van, de meg szeretné változtatni személyazonosságát, mert attól fél, hogy volt barátja ha kiszabadul, később ismét az életére tör majd.

(via Metro)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek