Aktuális

Hihetetlen, hogy ez a tehetséges srác mit művel a Rubik-kockákkal

Bors

Létrehozva: 2018.11.15.

Ez a rendkívül tehetséges művész, Giovanni Contardi Rubik-kockákat használ ahhoz, hogy sztárok portréját készítse el belőlük. A 24 éves srácnak hetekig tart, mire elkészít egy ilyen alkotást: általában 700 darab különböző kombinációban kirakott kockából áll egy portré.

A fiatal férfi már tíz éve foglalkozik Rubik-kockákkal, és már öt lenyűgöző alkotást készített, ezért úgy döntött, ez lesz a teljes munkaidős állása is.

A körülbelül másfél méteres portrék majd egy privát galériában lesznek kiállítva, addig azonban újra és újra szétszedi a képeket, és újakat alkot.

– Általában olyan emberekről szeretek portrét készíteni, akik adott pillanatban inspirálnak az életben. Az alkotásaim erősen kötődnek a popkultúrához – egy mostanában menő mozifilm színésze, vagy egy éppen hallgatott zene előadója szerepel a képeken – árulta el Contardi.

A férfi azt is hozzátette, hogy jól tudja, hogy a Rubik-kockákat mindenki ismeri, azt azonban kevesen tudják, milyen csodálatos alkotásokat lehet készíteni segítségükkel.

(via Storytrender)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek