Aktuális

28 milliót vághat zsebre, ha egy évig kibírja okostelefon nélkül

Bors

Létrehozva: 2018.12.17.

Forrás: Pixabay

Azt hinnénk, átverés, de nem: egy cég busás vagyont ígér annak, aki kibírja egy teljes évig okoseszközök nélkül. Elsőre talán egyszerűnek tűnik a feladat, de a mai világban nem is olyan könnyű teljesíteni a Vitaminwater kihívását. 

A győztes egyébként 100 ezer dollárt (28,7 millió forintot) kap az egy éves "kényszerpihenő" után.

A verseny egyébként több fordulóból áll: a jelentkezőknek először egy Twitter- vagy Insta-posztban kell elmondaniuk, miért szeretnének játszani, és miért szabadulnának meg egy teljes évre a telefonjuktól, tabletjüktől. Természetesen minél viccesebb, meghatóbb, őszintébb egy poszt, annál nagyobb az esélye, hogy a versenyzőt kiválasztják, szóval aki a "pénzért" választ posztolná, ne is fáradjon!

A versenyzőnek egyébként nem kell az évet telefon nélkül töltenie: a vállalat ugyanis biztosít neki egyet - 1996-ból. A téglafonnal korlátlanul telefonálhat és SMS-ezhet - internetre viszont ne is számítson. Ja, és az egy év letelte után egy hazugságvizsgálaton is részt kell venni.

Aki egyébként nem teljesíti a 365 napos próbatételt, de legalább fél évig kibírja, 10 ezer dolláros vigaszdíjban részesül - írja az OddityCentral.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek