Aktuális

El akarta hagyni a barátnője, ezért kitépte és megetette vele szempilláit

Bors

Létrehozva: 2019.01.14.

Forrás: Facebook

Danielle Dodds 2018 novemberében szakítani akart barátjával, de a férfi igazi vadállattá változott a lány szavai hallatán. A 32 éves skóciai férfi elképesztő kegyetlen módszerekkel kezdte kínozni őt.

Posted by Danielle Dodds on Saturday, September 29, 2018

Garry McNeill úgy kezelte volt barátnőjét mint egy kutyát, bezárta egy szűk kis helyiségbe, és arra kényszerítette, hogy megegye saját szempilláit. Az agresszív férfi kést szorított a lány nyakához és azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát, ha nem teszi azt, amit mond neki.

A lánynak végül sikerült megmenekülni a lakásból amikor a férfi nem figyelt rá, és értesítette egy barátját, valamint a rendőrséget.

– Kicsavarta karomat és a kanapé párnájába nyomta az arcomat. A másik kezével a torkomat szorongatta. Tele volt agresszióval, és egy rakás olyan tárgyat kotort elő amivel kínozni tud. Lenyomta a pokróc végét a torkomon, de aztán elkezdtem fuldokolni, ezért elengedett. Ekkor elkezdte kitépni a szempilláimat és megpróbálta megetetni velem. Amennyire csak bírtam összezártam a számat, de végül ő volt az erősebb – mondta a a bíróságon a bántalmazott lány. Teste tele volt zózódásokkal melyeket a férfi okozott neki.

Posted by Danielle Dodds on Friday, November 9, 2018

Miután megetette a lányt a saját szempilláival és szemöldökével, letérdeltette a földre és a hajánál fogva húzta végig a padlón, mintha kutya volna pórázon. A konyhába vonszolta és egy késsel levágta a nő haját, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli őt. Egy pillanatban a Doddsnak sikerült kiszabadulni a férfi karmai közül és kiszaladt a házból, ám a kapuban bántalmazója utolérte és visszarángatta. Ekkor teljes erővel ököllel kezdte el ütni a lány fejét, akinek végül sikerült megmenekülnie.

McNeill ellen súlyos testi sértés kínzás és szabadságjogok korlátozása miatt indult eljárás.

(via DailyMail)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek