Aktuális

Félelmetes dolgok történhettek egy négygyermekes anyával, akit vadidegenek tüntethettek el nyom nélkül

Bors

Létrehozva: 2019.01.28.

Forrás: Facebook

Lassan egy hónapja semmit sem tudni a 22 éves Savannah Spurlockról, aki egy bárból tűnt el nyomtalanul.

A fiatal nő hat héttel korábban adott életet ikreinek, majd január 4-én elment szórakozni egy lexingtoni bárba, ahonnan két idegen férfival látták távozni. Az utcai kamerák felvételein egy darabig lehetett csak követni a kissé ittas négygyermekes anyát a férfiak oldalán, majd nem tudni merre mehetettek tovább.

Posted by Sabrina Speratos on Monday, January 14, 2019

Spurlock hajnali fél háromkor videóhívásban beszélt édesanyjával, Ellen Spurlockal akinek azt mondta, néhány óra múlva otthon lesz, de nem érkezett haza. A kétségbeesett 47 éves nagymama végül kihívta a rendőrséget akiknek elmondta: lánya egy autóban ült három idegen férfi társaságában. 

Ebbe az autóba látták beülni utoljára az eltűnt édesanyát. 

Posted by Sabrina Speratos on Monday, January 14, 2019

A rendőrség kikérdezte a felvételen szereplő két férfit, egyikük otthonában házkutatást is tartottak. Mivel nem találtak bizonyítékokat arra, hogy közük volna a nő eltűnéséhez, így eljárást sem indítottak ellenük.

– Az ikrek még nagyon picik, ők nem fogják fel mi történik, de az idősebb kettő-, illetve négyéves gyermek minden nap az anyja után sír. Egy este látták a fényképét a híradóban, felismerték és folyamatosan azt kérdezgették mikor jön végre haza – mondta a kétségbeesett nagymama.

Posted by Sabrina Speratos on Monday, January 14, 2019

Spurlock volt barátja, – és egyben két idősebb gyermekének apja – Shaquille Smith biztos benne, hogy a felvételeken szereplők tudják hol van a nő. A család csak remélni tudja, hogy Spurlock még életben van, és egyszer végre hazakerül. A rendőrség azonban felkészítette őket a legroszabbra: előfordulhat, hogy a nővel borzalmas dolgok történtek, az is lehet, hogy már nincs életben, vagy sosem bukkannak a nyomára. 

(via Mirror)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek