Aktuális

Ha kételkedne, itt a bizonyíték: idegenek élnek a Merkúron

Bors

Létrehozva: 2019.01.07.

<p>Minden kétséget kizáró, megdönthetetlen, 100 százalékos bizonyítékot talált a földönkívüli életre egy férfi. Legalábbis ő ezt állítja. Az más kérdés, hogy a kutya sem hisz neki...</p>

A NASA által készített felvételeket böngészve megdönthetetlen bizonyítékot talált egy férfi arra, hogy létezik intelligens élet a bolygónkon kívül is. Legalábbis ő maga így értékelte saját felfedezését. Scott C. Waring állítja: a Merkúr felszínén mesterségesen létrehozott építményt fedezett fel. Waring szerint a hosszúkás épület ugyan a fotókon kivehető, ám olyan anyaggal van bevonva, hogy a radarok nem észlelik - ennek ellenére szerinte nem lehet többé letagadni az idegen életformák létezését. 

Az összeesküvés-elméletekben igen otthonosan mozgó férfi egyébként azt is tudni véli, hogy az épületet az idegenek nem az emberiség, hanem más idegen fajok elől rejtegetik. “Igen, még a fejlett fajoknak is vannak problémáik egymással” - magyarázta Waring, aki saját UFO-vadász honlapján adja általában közre meredekebbnél meredekebb elméleteit.

A “megdönthetetlen” bizonyítékokra egyébként még más UFO-hívők is csak úgy reagáltak, hogy ezekbe az alacsony felbontású képekbe mindenki azt lát bele, amit akar, kár ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek