Aktuális

Itt az új őrület! Pezsgővel mossa a vendégei haját a fodrász

Bors

Létrehozva: 2019.01.11.

A közelmúltban számoltunk arról a spanyol fodrászról, aki karddal vág rendet a tincsek között. Most itt orosz válasz rá: a buborékoktól pezsgő hajkorona.

Forrás: Pixabay (képünk illusztráció)

Egy extravagáns fodász azzal vált híressé Moszvában, hogy a vendégeinek különféle hajmosást ajánl. Sampoon helyett akár pezsgővel is. 

Vilen Knudaverdyan először egy búcsúbulin mosta meg tréfából pezsgővel a munkahelyet váltó kolléganője haját. Mivel a hölgy imádta, ezért a fodrász úgy döntött, hogy a fizetős vendégeinek is elérhetővé teszi ezt a szolgáltatást, ami hamar népszerűvé tette. A moszvai hajszalonja mára híres lett a pezsgővel történő hajmosásról.

– A hatás fantasztikus. Az emberek úgy érzik, hogy a gazdagok életét élik. Még úgyis, hogy többségük a saját pezsgősüvegével érkezik – mondta el a fodrász a Caters News-nak adott interjúban. 

Először meleg vízzel, majd pezsgővel átöblíti a vendég haját, és maszírozza közben a fejbőrt. Lehet, hogy a haj ragadós az öblögetés után is, de továbbra is pezsgő illatúnak kell lennie – fogalmazott a fodrász.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek