Aktuális

Kamilla húsz év után belopta magát a britek szívébe

Bors

Létrehozva: 2019.01.28.

Évtizedekbe telt Kamilla hercegnének, hogy megszerettesse magát. Károly herceg második felesége csak most kezd szimpatikus lenni a népnek.

Forrás: Northfoto

Kezdik megkedvelni az ősellenségnek tartott Kamilla cornwalli hercegnét, aki közutálatnak örvendett, mióta elszerette Diana hercegnő férjét, Károlyt. 

II. Erzsébet korábban nem volt hajlandó egy szobában megmaradni vele, s heves tiltakozást váltott ki, amikor kiderült, a jövőben ő lehet majd a királyné. Két éve, Diana hercegné halálának huszadik évfordulóján a YouGov nevű cég felmérése szerint a megkérdezettek csupán 14 százaléka akarta őt leendő uralkodónak.

Ám az évek múltával az indulatok egyre csillapodtak, s Károly 71 éves, második feleségét már nemcsak megtűrik, de sokan kedvelik is, melegszívűnek, mókásnak és barátságosnak találják.

A brit királyi család tagjait a vi­lágon mindenhol szeretik, életük nagy eseményeit a legkülönbözőbb országok lakói követik nyomon. Nem csoda hát, hogy nemcsak a briteknél, de bizony országhatáron kívül is nagy botrányt ka­vart, amikor az 1980-as évektől egyre gyakrabban tűnt fel a róluk szóló hírekben Kamilla neve is. Károly már Diana férje volt, de nem tudott elszakadni az imádott nőtől, akivel állítólag már Lady Divel való je­gyessége és házasságuk alatt is viszonyt folytatott. A Szívek hercegnéje erről tudott is.

Kezdetektől tiltották kettejük románcát

Kamilla és Károly kapcsolata 1970-ben kezdődött, egy lovaspólómeccsen találkoztak. Szerelem volt első látásra, ám a trónöröklési sorrendben első helyet elfoglaló herceg kezét szigorú szabályok kötötték a nősülés terén is. A királyi udvar szerint Kamilla nem volt megfelelő feleség Károly számára. Románcuknak ez nem vethetett véget. Bár Kamilla 1973-ban férjhez ment, s Károly 1981-ben elvette Lady Dianát, továbbra is folytatták a viszonyt. Diana sorsát egy ország viselte a szívén, imádói az ellen fordultak, aki neki fájdalmat okozott.

– Nos, hárman voltunk ebben a házasságban, ez egy kicsit sok – nyilatkozta Diana, így magyarázva 1996-os válását Károllyal.

Innentől kezdve Kamilla minden mozzanatát elítélték. 2005-ben jelentették be eljegyzésüket.
Csaknem 15 éve házasok már, ám a közvélemény csak most kezd pozitív lenni vele kapcsolatban.

– Kamilla nagyszerűen egyensúlyozik a hercegnéi teendői és a felszabadult viselkedés között. Mindig meg tudja nevettetni azokat, akikkel találkozik, nagyon melegszívű – szögezte le egy bennfentes a Daily Mailnek. 

– Húsz éve népszerűtlen volt, de amióta szabad kezet kapott, s az emberek elkezdték megismerni, minden megváltozott.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek