Aktuális

Zokogva hívta a rendőröket az anya - sokkoló, hol találták meg végül kétéves kisfiát

Bors

Létrehozva: 2019.02.12.

Nem várt fordulatot vett a nyomozás.

A 24 éves, New Jersey-ben élő Nakira M. Griner zokogva hívta fel a rendőrséget február nyolcadikán reggel, amikor nem találta kétéves kisfiát a szobájában. A nyomozók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol a fiatal édesanya elmondta nekik részletesen, mi történt az előző napokban. A rendőrök többek közt arra voltak kíváncsiak, hogy Griner nem vett-e észre gyanús alakokat maga körül az utcán, akik figyelhették őket, illetve mikor fektette le a gyermeket aludni az eltűnése előtti éjjelen. Az aggódó édesanya könnyek közt válaszolt a rendőrök minden kérdésére de a nyomozóknak nem sikerült a kis Danielre bukkannia.

A nyomozás néhány óra múlva azonban meglepő fordulatot vett. Február kilencedikén hajnali három óra körül megtalálták a kisfiú maradványait, méghozzá a család saját udvarában elásva. Ettől a ponttól már nem volt nehéz összerakni a történet hiányos részleteit, és kiderült, hogy az anya mindvégig megjátszotta magát. Ő gyilkolta meg hidegvérrel saját gyermekét, majd miután eltüntette a holttestet, felhívta a rendőrséget, az aggódó szülő szerepébe bújva.

A 24 éves amerikai nő ellen gyermekgyilkosság, bizonyítékok meghamisítása, valamint a hatóságok félrevezetése miatt indult eljárás.

(via CrimeOnline)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek