Aktuális

Levágta a péniszét, betette egy zacskóba, aztán elment várost nézni

Bors

Létrehozva: 2019.03.14.

Forrás: Pixabax

Madrid egyik legforgalmasabb utcáján, a Gran Vián sétáló turisták szúrtak ki egy férfit múlt héten, akinek ágyéka erősen vérzett. A rendőrök kiérkezésekor a brit származású ismeretlen férfit a véres foltokat követve hazavitték, ahol egyenesen lesokkolódtak a látványtól: a lakásán megtalálták a rejtélyes alak levágott péniszét.

Mint kiderült, a férfi önmagának vágta le hímvesszőjét, a rendőrök kizárták az idegenkezűséget.

– Elmezavarról lehet szó. A nyomozás éppen folyik, de úgy véljük, az incidenst egyedül követte el – nyilatkozta az egyik rendőr.

A nyomozás során érdekes dolgok derültek ki, amik egyértelműen összefüggésbe hozhatók a férfi tettével. Néhány héttel a bizarr eset előtt a brit felregisztrált egy közösségi portálra, ahol öncsonkítással kapcsolatos tartalmakat böngészett. Miután a férfi rövid híre nyilvánosságra került, többen jelentkeztek, hogy nemrég egy Twitter-felhasználó saját követői között keresett valakit, aki szívesen levideózná, ahogyan levágja saját péniszét.

A felhasználó profilképén szereplő embert végül összehasonlították az öncsonkítóval, mire azonosságot állapítottak meg. A nyomozás egyébként nem kizárólagosítja az elmezavart, szóba került a kábítószeres befolyásoltság is.

A történet végül sikeresen zárult: miközben továbbra is vizsgálják az öncsonkító férfit, korrekciós műtétre is sor került. Péniszét sikeresen visszavarrták, arról azonban nincs információ, hogy az ugyanúgy működik-e, mint azelőtt.

(DailyStar)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek