Aktuális

Míg a halál el nem választ - ilyen egy boszorkányesküvő a XXI. században - fotók

Bors

Létrehozva: 2019.03.29.

Azt mondják, a lányok már kiskorukban elkezdik tervezgetni az esküvőjük napját, a legapróbb részletekig kitalálva a tökéletes nap minden egyes elemét. A legtöbb ilyen álom tündérmesébe illő díszletekről szól, a Pennsylvaniában élő Danielle Dulsky azonban egész máshogy képzelte el az ő nagy napját. Kezdve azzal: a nagy nap nála inkább nagy éjszakát jelentett.

Közzétette: Danielle Dulsky – 2018. december 23., vasárnap

A 39 éves hölgy ugyanis modern boszorkánynak tartja magát - így nem csoda, ha az esküvőjén is inkább a fekete szín dominált, mintsem a fehér, emellett mindent körbelengett a misztikum.

“Azt szerettem volna, ha édesapám szelleme kísér az oltárhoz. A csokromba rejtve ott volt néhai édesapám cowboykalapja, így valóban úgy éreztem, mintha velem lett volna a szelleme” - magyarázta Danielle a december 21-én megtartott esküvő kapcsán.

Lauren Driscoll

Közzétette: Danielle Dulsky – 2018. december 23., vasárnap

“Télen házasodtunk össze, az év legsivárabb időszakában, amikor minden halott, így volt egy oltárunk az elhunyt szeretteink fotójával, köztük a felmenőinkkel, és a vendégeink is hozták a saját szeretteik fotóit” - mesélte a mára már házas boszorkány a Daily Starnak.

Lauren Driscoll

Közzétette: Danielle Dulsky – 2018. december 23., vasárnap

Danielle arról is beszélt: hitük szerint minden születés halál is egyben, illetve minden halál születés. Így volt ez az esküvőjükön is Ryannel. “Közös életünk születése volt, ugyanakkor annak a halála, amik korábban voltunk.”

A ceremóniát egyébként a szabadban tartották, egy elhagyatott bánya szomszédságában - természetesen teliholdkor.

“I want a love that lives on after this warm skin you’ve been licking has rotten and fallen away, after those bones...

Közzétette: Danielle Dulsky – 2019. február 14., csütörtök

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek