Aktuális

Virslibe szúrt tűkkel akart ölni a fantom

B. B. A.

Létrehozva: 2019.03.07.

Tűvel teli virsliket dobott egy ismeretlen az egyik ku­tyate­nyész­tő kert­jébe. Az ebek túlélték a tá­madást.

Róbertben meghűlt a vér, amikor a saját kertjében tűkkel teleszurkált virsliket talált. Szerencsére minden kutya a házban tartózkodott. Az állatorvosok szerint a tűk átszúrhatták volna az ebek emésztőszerveit, ami akár hatalmas kínnal járó halálhoz vezethetett volna. Róbert a Borsnak elmondta: a párja vette először észre a virsliket, amikor hazaért a vásárlásból.

– A kerten belüli járdára voltak dobva. Három bobtailunk van. Tenyésztő vagyok, küllembíró és egy fajtagondozó klubnak az elnöke. Az eset óta csak akkor merjünk kiengedni a kutyákat, ha már mi is a kertben vagyunk – mesélte Róbert.

Valószínűleg az elkövető egészen konkrétan a pesterzsébeti család kutyáit szerette volna eltenni láb alól. A szomszédban is tartanak ebeket, oda azonban nem dobott tűkkel teleszurkált virslit a fantom.

– Nem tudom, milyen megfontolásból céloztak meg minket. Egyik szomszédunkkal sincs problémánk. Az a legrosszabb, hogy nem tudok kit gyanúsítani – magyarázta a tenyésztő. Róberték most térfigyelő kamerákat szerelnek fel. Egy felvétel birtokában már bizonyítékot szolgáltathatnának a rendőrségnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek