Aktuális

Elhányták magukat barátnői, amikor meglátták a nő elrontott ajkait

Bors

Létrehozva: 2019.04.26.

Forrás: Facebook

A 29 éves Christina Burton azt állítja, hogy ismerősei rosszul lettek a látványtól, amikor meglátták az elrontott plasztikai műtétje eredményét.

A kétgyermekes családanya az ajkait szerette volna feltöltetni, ám a beavatkozás nagyon rosszul sikerült. Néhány óra után a szájába fecskendezett botox allergiás reakciót váltott ki, és a normális méret sokszorosára dagadtak az ajkai. Burton egyre nehezebben lélegzett és szédült is, ezért kórházba kellett szállítani. Súlyosbodó tüneteit sikerült megszüntetni az orvosoknak, ám a száján lévő duzzanat azóta sem lohadt le, sőt tovább növekszik.

– Olyan, mintha két szafaládé nőtt volna az arcomra, úgy nézek ki velük, mint egy elrontott kacsa. Egyre nagyobbra és nagyobbra dagad, ráadásul iszonyúan fáj is – panaszkodott a szerencsétlenül járt 29 éves nő.

A plasztikai beavatkozásra a saját manchesteri lakásában került sor, a kozmetikus ugyanis házhoz ment hozzá. Később azonban kiderült, hogy a hölgynek nem volt rendes képesítése botox injekciókat beadni. Burton – aki attól fél, hogy lassan szétrepednek ajkai – megosztotta ismerőseivel a történetét, ám a legtöbben kinevették, ráadásul egy barátnője szó szerint elhányta magát, amikor találkoztak.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek