Aktuális

Fél milliót vihet haza a pofozóbajnok

Zs.V. 

Létrehozva: 2019.04.05.

Kecsegtető pénzösszeg reményében állhatja a maflásokat az, aki regisztrál az első magyar pofozkodó versenyre.

Forrás: YouTube

Ugyan, ki vágyik egy hatalmas pofonra? És ha a végén fél millió forint üti a markát? A pofonbajnokság Oroszországban már nagy divat, s nemsokára itthon is megrendezik az I. Magyar Pofozóbajnokságot, amire már lehet jelentkezni.

– Nagyon sok eldöntendő dolog van még az eseménnyel kapcsolatban, mivel Oroszországot leszámítva másutt Európában nem volt még ilyen bajnokság – osztotta meg a Borssal a háttérinformációkat Gajdácsi Máté főszerkesztő, aki maga is meglepődött, hogy pár nap alatt több mint húsz versenyző és ötezer néző adta le előzetes jelentkezését.

– Négy nap alatt akkora volt az érdeklődés, hogy az sincs kizárva, nagyobb helyszínre lesz szükségünk. A biztonságra szeretnénk a legnagyobb hangsúlyt fektetni, hiszen mégiscsak egyfajta verekedésről van szó. Az orosz mintából próbáljuk felépíteni a magyar bajnokságot, az ottani szabályokat vesszük át, de saját ötleteket is beleviszünk majd. A versenyzőknek nemcsak osztani kell majd a pofonokat, hanem állni is azokat, ha haza akarják vinni a fődíjat. Ehhez nem kell más, csak kiütni az ellenfelet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek