Aktuális

Fiáért aggódik Mádai Vivi

K. Sz.

Létrehozva: 2019.04.16.

A melanómával küzdő műsorvezetőnő gyermeke bőrére is nagyobb figyelmet fordít a jövőben. Fontosnak tartja a szűrővizsgálatot.

Komolyan elgondolkodtatta Mádai Vivit anyajegyének rosszindulatú elváltozása. A TV2 Mokka mûsorvezetôjének harmincadik születésnapja egyszerre volt örömteli és melankolikus, ugyanis Vivi a Nemzeti Rákellenes Napon jelentette be: melanómával diagnosztizálták. 

– Fontos erről beszélnünk, főleg az olyan szeplős bőrtípusú embe­reknek, mint nekem. Amikor megtudtam, lesokkoltam, nem akartam meghallani a „rák” szót. A férjem hősiesen viselte, Zénónak viszont nem mondtuk el, pici még ehhez. Rá is fokozott figyelemmel kell lennem, még nem alakult ki teljesen a bőrtípusa, és szerencsére, nincs hajlam a daganatos betegségekre a családban, de persze mint minden anyát ilyen esetben engem is elfogott az aggodalom. Amikor nagy lesz, nagyobb odafigyeléssel fogjuk megnézetni az anyajegyeit, hogy még véletlenül se kelljen szembenéznie azzal, amivel nekem – mesélte Vivi, akit családja és barátai is támogattak a szeretetükkel.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek