Aktuális

Kétnapos merevedés után került kórházba, amputáció lett a vége

Bors

Létrehozva: 2019.04.09.

Forrás: Illusztráció/Pexels

Két napja tartó fájdalmas erekciója miatt került kórházba egy a neve elhallgatását kérő indiai férfi. Az 52 éves betegen a sebészek elvégezték a szükséges beavatkozást, aminek során egy shunt nevű eszközt helyeztek a péniszébe, egy katéterrel együtt, majd kompressziós kötést tettek rá. Egy nappal a műtét után azonban a makk feketedni kezdett, és mire a problémával visszaért a kórházba, a szövetek olyan mértékben elhaltak, hogy amputálni kellett ezt a részt. 

A két óránál hosszabb ideig fennálló erekció esetén már merevedési problémáról van szó, amivel orvoshoz kell fordulni. A férfivel történtekre nincs hivatalos magyarázat, legális és illegális szerek is kiválthatták a nem kívánt hosszúságú állapotot.

A beavatkozást végző doktor, Dr. Saqib Mehdi elmondta: a katéter eltávolítása után sem szűnt meg a probléma, egyre élesebb határvonal rajzolódott a pénisz feje és egyéb részei között, így a maradék egészséges szövet megmentésének érdekében döntöttek az amputáció mellett. A beszámolóból kiderül, hogy három hét elteltével az életmentő beavatkozáson átesett férfi már önállóan képes volt vizelni, valamint a sebei is sokat javultak.

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek