Aktuális

Ahelyett, hogy takargatná a fejét a légutaskísérő, inkább megmutatja, hogy kopaszon is lehet egy nő gyönyörű

Bors

Létrehozva: 2019.05.22.

A légiutas-kísérőként dolgozó Rima Theisen összes haja szinte egyik napról a másikra hullott ki egy ritka betegség miatt. Mivel a légitársaságoknál nagyon szigorú szabályai vannak annak, hogy hogyan kell kinéznie egy stewardessnek, még ő sem volt benne biztos, hogy munkája megmarad.

Miután visszatért a betegállományból, főnöke örömmel fogadta, ám az Angliában élő Theisennek volt egy kikötése. Nem szeretett volna se parókát, se kendőt viselni fején, szerinte ugyanis nincs semmi szégyelni való abban, ha valaki beteg, vagy eltér az általánostól.

Posted by Rima Theisen on Sunday, September 23, 2018

Főnöke szerencsére nem tagadta meg kérését, és Theisen munkába állhatott. Mindenki legnagyobb meglepetésére az utasok imádják a fiatal családanya stílusát, aki megmutatta, hogy kopasz fejjel is lehet valaki gyönyörű és nőies.

Posted by Rima Theisen on Sunday, November 11, 2018

– Mivel szerencsére elég nagy önbizalmam van, így egyáltalán nem zavar a kopaszságom A legtöbben azt hiszik, hogy szándékosan borotváltam le, mert annyira jól érzem magam így is a bőrömben – mesélte Theisen akinek korábban hosszú és dús barna haja volt.

Posted by Rima Theisen on Thursday, April 19, 2018

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek