Aktuális

Ez a kutya sikeresen kitörölte gazdája összes Facebook-bejegyzését

Bors

Létrehozva: 2019.05.23.

A nyugdíjas Linda Meems már ezerszer megváltoztatta jelszavát a Facebookon, de valaki így is állandóan belement az adatlapjába, és kitörölte a bejegyzéseit. A 69 éves holland asszony szinte biztos volt benne, egy hacker nézte ki magának, aki azzal szórakozik, hogy újra és újra betörjön a fiókjába, az őrületbe kergetve őt.

Posted by Linda Meems on Sunday, March 18, 2018

Egy napon aztán meglátta Bo-t, a labrador-dalmata keverék kutyáját a fotelban, aki gyanúsan ártatlan arcot vágott. Amikor gazdája közelebb ment hozzá, a kutya kelletlenül lemászott onnan, és az állat feneke alól Meems mobiltelefonja bukkant elő. Kiderült, hogy kutyája lopta el rendszeresen a telefonját. Valószínűleg mindig úgy ült rá a készülékre, hogy véletlenül megnyitotta a Facebook alkalmazását, és törölte a bejegyzéseket. 

Posted by Linda Meems on Wednesday, December 20, 2017

– Ha hazaérek a munkából, általában csak ledobom a kabátomat, és rohanok is zuhanyozni. Bizonyára ez idő alatt lopta el Bo a telefonomat, és törölte a bejegyzéseket – mesélte nevetve a nyugdíjas, aki megfogadta, hogy soha többé nem engedi a kutyát mobilja közelébe.

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek