Aktuális

Le akarta vágni az utat, felnyársalta magát egy kerítésre a fiatal lány - videó

Bors

Létrehozva: 2019.05.07.

Forrás: Facebook

Egy tinilány feltehetőleg át szeretett volna mászni egy manchesteri park kerítésén, hogy lerövidítse a hazavezető utat. A tizenhatéves szerencsétlen módon azonban a mászás közben felnyársalta magát a kerítés egyik hegyes tüskéjére.

A megrökönyödött szemtanúk szerint május hatodikán délután háromnegyed öt körül két tűzoltóautó, hat rendőrautó és egy mentőautó érkezett a helyszínre. Ennyi ember kellett ahhoz, hogy a lányt leszedjék a kerítésről.

Az egy órán át tartó, kockázatos mentőakció miatt húszméteres körben lezárták környéket, de néhány gyalogos felvette a történteket. A karó a fiatal lány combjába fúródott, de mivel nem tudták biztonságosan leemelni őt róla, ezért a tűzoltók kivágták a kerítésből azt érintett darabot.

EMERGENCY SERVICES ON THE SCENE IN ROCHDALE AFTER A GIRL WAS 'IMPALED' ON METAL FENCE. She was taken to local hospital. Rochdale near tram station.

Közzétette: AUTO SHOP – 2019. május 6., hétfő

A mentők a helyszínen ellátták a szerencsétlenül járt tinit, és azonnal kórházba szállították, ahol megfelelő körülmények közt ki tudták szedni a vasdarabot a combjából. Azt nem tudni, hogy a lány sérülései mennyire súlyosak.  

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek