Aktuális

Šrámek:Veszélyes az eljátszott szakítás

Fái

Létrehozva: 2019.05.02.

Egy éve fülig szerelmes Peter Šrámek. Kedvese, Adrienn az a lány, akiről mindig álmodott. Kedves, gondos, gyönyörű és szőke. Hab a tortán, hogy remek cukrász. Bár ennek kis hátulütője is van, és nem a túlsúly az.

– Hajnali négykor kelek, mert fél hatra járok dolgozni a cukrászdába – magyarázza Adri, majd nevetve hozzáteszi: – Azért néha összefutunk hajnalban az előszobában.

– Hétvégén fellépek, valóban hajnalban érek haza – veszi át a szót Peter. – Hétköznap forgattam a Dobban a szív című műsorban, készítem a lemezem, de sokszor szabad vagyok. Más az életritmusunk, de mindketten imádjuk a munkánkat, így ez nem okoz gondot. Viszont az új klipben, aminek Hova tűnt az álmom a címe, együtt dolgoztunk. Kipróbáltunk egy lányt, de lebetegedett nem volt idő má­sikat keresni. Akkor arra gondoltam, van egy gyönyörű barátnőm, miért ne legyen ő a partnerem?

Petert így még nem láthatták a rajongói, mivel nem szokott játszani a klipjeiben.

– Ez sokkal nehezebb – szögezi le. – Ráadásul a klipben szakítottunk, és amikor ezt forgattuk, otthon este összevesztünk. Életünkben először. Nem tett jót az eljátszott szakítás. De azóta megint nincs semmi baj. Tervezzük, hogy összeköltözünk, szeretem őt, boldog vagyok, hogy végre megtaláltam. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek