Aktuális

Nincs olyan sport, amiben ne lenne tehetséges a végtagok nélküli ötéves kislány - videó

Bors

Létrehozva: 2019.06.07.

Forrás: Instagram

Harmonie-Rose Allen mindössze 11 hónapos volt, amikor súlyos agyhártyagyulladást kapott. A kislánynak hatalmas szerencséje van, hogy életben maradt, ám a szörnyű kór miatt amputálni kellett mind a négy végtagját.

A ma már ötéves, energikus és boldog londoni kislányt ez azonban egy pillanatra sem akadályozza meg semmiben. Minden sportot imád, de a kedvence a gimnasztika, amiben hihetetlenül tehetségesnek bizonyult, hátrányos helyzete ellenére is. Számtalan elismerést, aranyérmet és trófeát is elnyert a versenyei során.

– Ő kérte, hogy írassuk be, mert nagyon tetszett neki ez a sport. Aggódtunk, hogyan fog neki menni, és azért is, nehogy kudarcnak élje meg, ha valami nem sikerül. Az első órákon bizonytalannak tűnt, de aztán nagyon hamar belejött a dologba – mesélte büszkén édesanyja, a 25 éves Freya Hall.

Harmonie a gimnasztikán kívül kiválóan úszik és gyönyörűen táncol is. Leghőbb vágya, ha felnő, futhasson a London Maratonon, de addig beéri azzal is, hogy példát mutat egészséges osztálytársainak. Be akarja nekik bizonyítani, hogy nincs elérhetetlen cél, ha valamit igazán szeretnének.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek