Aktuális

Egyik napról a másikra esett le a nő összes körme, orvosai tanácstalanul állnak a megmagyarázhatatlan kór felett – 18+ fotó

Bors

Létrehozva: 2019.07.01.

Az 54 éves Andrea Calland összes körme leesett a kezéről és lábáról.

Forrás: Pixabay

Hiába a számtalan vizsgálat, a brit nő orvosai nem tudják megmondani, hogy mi okozza a borzasztó és fájdalmas rendellenességet. Calland először azt vette észre, hogy egyik ujján elkezdett feljönni a köröm, aztán napról-napra egyre jobban elvált a bőrétől, végül lehullott. Később egy másik ujján is észrevette a vészjósló tüneteket, majd mind a húsz körmével ugyanez történt.

– Borzasztó ez az egész. Mindenki azt hiszi, hogy lerágom őket, és szinte felsikoltanak, amikor meglátják a kezeimet. Világ életemben tiszták és rendezettek voltak a körmeim, de most képtelen vagyok felvenni egy szandált, mert a lábujjaim ugyanolyan rondák. Lassan már a házat sem akarom elhagyni, mert annyira kellemetlen az emberek reakciója – panaszolta az asszony, aki kénytelen volt otthagyni a munkahelyét is a betegsége miatt. 

Callandnak volt egy vőlegénye is, de az elhagyta őt, mert nem bírt megbarátkozni a menyasszonya köröm nélküli kezeivel és lábaival. Az orvosok tanácstalanul állnak a megmagyarázhatatlan kór előtt, és egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy valamikor visszanőnek-e az asszony körmei.

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek