Aktuális

Gázcsőnél állt meg a felborult sitteskocsi Csepregen

BoBe

Létrehozva: 2019.07.20.

<p>Egy hajszálon múlott a tragédia.</p>

Forrás: 112Press.hu

Tragédiába is torkollhatott volna, ha átszakítja a gázcsövet a sittel megpakolt kamion konténere a Vas megyei Csepregen. A Mátyás utcában házfelújítást végeztek, amikor a szeméttel megpakolt tárolót fel akarta emelni a platójára egy kamion, de kibillent az egyensúlyából, és a vízelvezető árokba borult. A hatalmas súlyú konténer a mellette álló házba csapódott, teljesen tönkretéve a kerítést és a ház falát. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a városi tűzoltókat azonnal riasztották, ők megnyugtatták a haza érkező szomszédokat.

Mint kiderült, épp egy gázcső mellett fúródott a falba a konténer oldala.

– Hazafelé láttam, hogy ott fekszik a ház oldalán a kamion. Először megijedtem, de aztán láttuk, hogy nincs olyan nagy baj. A háznak a fala csak ke­vésbé sérült meg, inkább a kerítés ment teljesen tönkre. De mindannyian örülünk, hogy senkinek nem esett bántódása – mondja a Borsnak az utcában lakó Horváth Hanna.

A tűzoltók műszaki mentést hajtottak végre, ehhez egy darut hívtak oda, ami kiemelte a konténert a ház falából. Az utca érintett szakaszát áramtalanították, az egész utat lezárták, a teherautót daruval emelték ki a házból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek