Aktuális

Nem tetszett a karikagyűrű, amit a fia vett az esküvőjére. Ezért egy másikat vett neki az anyja!

Bors

Létrehozva: 2019.08.27.

A leendő anyós nem volt elégedett a pár gyűrűjével, ezért ő vett egy másikat.

Egy dühüs nő osztotta meg az interneten azt a történetet, ami tényleg nem mindennapi. Egy új gyűrűt vett neki a leendő anyósa, mert nem tetszett neki az, amit a pár választott magának. A fiatal pár egyébként egy nagyon különleges gyűrűt rendelt magának. Abból a sörfőzdéből, ahol elsőnek randiztak, szereztek hordópántokat, amit az ötvösmester beleépített a gyűrűbe. 

Az anyósnak ez csöppet sem tetszett, ezért a kezébe vette a dolgokat, és vett egy másikat. Egy olyat, ami szerinte sokkal méltóbb a fiatalok számára.

STRANGE STORY: Mother-in-law buys son a new wedding ring because she didn’t like original one.Ladies, what would your...

Közzétette: Energy 100FM – 2019. augusztus 22., csütörtök

A nő még azt is elmesélte, hogy a verandán hagyott csomagra elsőnek azt hitték, az csak egy megkésett nászajándék. Amikor kibontották akkor látták, hogy a fiú anyukája küldött egy gyűrűt. A kísérőlevél szerint amikor meglátta az ékszert az anyuka, egyből a fiára gondolt. A pár visszaküldte a gyűrűt, de a következő családi eseményen újra felhozta a témát az anyós. Ekkor már a pár kevésbé visszafogottan tudomására adta a mamának, hogy nem tartanak igényt az ékszerre.

via

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek