Aktuális

Poénból az arcára tett egy polipot: semmi szokatlan nem történt, csak az, ami akkor történik, ha az ember arcán egy polip van

Bors

Létrehozva: 2019.08.09.

Egy a Washington államban, Tacoma Narrows-ban rendezett horgászversenyen akadt valakinek a horgára egy apró polip. Miután ez Jamie Bisceglia tudomására jutott, úgy vélte, ez egy kiváló alkalom arra, hogy egy egyedi fotót készítsen, amivel benevezhet a szintén zajló fotóversenyre. Így hát megszerezte, majd feldobta az arcára az állatot.

Azt nem teljesen értjük, az emberek miért gondolják, hogy egy polip jó helyen van az arcukon, de időnként valamiért újra és újra megpróbálkoznak ezzel. 

Így tett a fiatal nő is, aki azzal nem számolt, hogy az állat meg is marhatja, ráadásul olyan erővel rátapad az arcára, hogy szinte képtelenség levakarni.

Pedig a polip mindezt megtette, Bisceglia pedig mehetett a kórházba. De végül mégis ő járt jobban, hiszen a fájdalmas találkozás és némi antibiotikum után teljesen felépül, nem úgy a polip, amin úgynevezett bosszút állt, és vacsorát készített belőle.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek