Aktuális

Űrben sminkeli magát a NASA legszebb űrhajósa

Bors

Létrehozva: 2019.08.09.

Ki hinné, hogy az űrben is fontos a szépítkezés? Aki ebben kételkedik, annak a NASA csinos űrhajósa, Kellie Gerardi ad csattanós választ: a 30 éves hölgy előszeretettel szépítkezik a súlytalanságban, a praktikáit pedig imádja a népes rajongótábora.

A holdra szállás ötvenedik évfordulója alkalmából az amerikai űrhajósközpont, a NASA fontosnak vélte, hogy néhány munkatársát közelebbről is bemutassa. Köztük volt a szépséges asztronauta, Kellie Gerardi is. A csinos amerikai űrhajósjelölt a Mars-expedíció egyik tagja lesz és számos felkészítésen van túl, ahol a kozmosz viszonyait modellezték.

View this post on Instagram

Orange is the new black. 👩🏻‍🚀🧡 This bright orange spacesuit color was actually selected for safety reasons: if anything goes wrong during launch or landing, the crew will easily stand out against the landscape (such as the ocean). . . I've been fortunate enough to test @finalfrontierdesign spacesuits in a number of different environments over the past few years, from microgravity research flights, to a month-long crew rotation at the Mars Desert Research Station, and even on the red carpet (#bestdressed lol). I always feel like the best version of myself when I'm wearing this spacesuit- in each of those environments I've felt my most confident, most capable, and most beautiful, and I never forget what a privilege it is to suit up and do science. 🙏🏼 . . 📷: @jessedittmar for the Washington Post.

A post shared by Kellie Gerardi (@kelliegerardi) on

Kellie az űrhöz hasonló, súlytalanságban végzett gyakorlatokat is tökéletes sminkben hajtotta végre. Praktikáit meg is osztja a népes rajongótáborával az Instagramon, ahol több mint 80 ezren követik. Lehet szó divatról, sminkelésről vagy bármilyen más egyéb női tippről, Kellie minden témában ad tanácsot. A fiatal influenszer nemrég a Glamour magazinnak el­mond­ta, hogy a többség imádja, amit csinál.

Persze a negatív hangok sem maradhatnak el, mondván: egy tudós az űrben a munkájára figyeljen, ne a szépségével foglalkozzon! Ő azonban a kritikákra fittyet hány, és inkább feldob egy trendi sminket, miközben az ablakból a Föld szépségében gyönyörködik.

Mi a helyzet a fürdéssel?

A tudós hölgy erről is lerántja a leplet: arra semmi esély nincs, hogy több liter vízben tisztálkodjanak, így a vízcseppeket összekeverik folyékony szappannal. Bedörzsölik magukat, majd törlőkendővel lemossák a testüket.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek