Aktuális

Csokitortát kapott Messi mellé Győrfi Pál fia

(szabó)

Létrehozva: 2019.10.09.

Életre szóló élménnyel gazdagodott Győrfi Pál fia, Ádám. Mentőszolgálatunk szóvivőjének gyermeke élőben láthatta focizni Lionel Messit.

Pihenésnek sem volt utolsó Győrfiék – kis tengerparti fürdőzéssel színesített – barcelonai apa–fia kirándulása, aminek csúcspontja a vasárnapi Barcelona–Sevilla spanyol bajnoki focimeccs (4-0) megtekintése volt. – Ezzel leptem meg Ádám fiamat a 10. születésnapjára – árulja el a Borsnak a szóvivő.

– Sosem feledem kuncogásra emlékeztető, elégedett örömkitörését, amikor kedvence, Messi a gyepre lépett. Ráadásul Ádi tiszteletére remek szabadrúgásgólt is szerzett.

Mégpedig Barca-mezben pá­lyafutása 604. találatát szerezte, amivel látótávolságra került a brazil Pelé 643 gólos világrekordja. 

– Ha Lionel ügyesen takarékoskodik az energiájával, megelőzi a Fekete Gyöngyszemet – véli Győrfi, aki ellátogatott fiával a Barcelona-múzeumba is, ahol Kubala László mellett Kocsis Sándor emléktárgyait is megtekintették.

– Óriások voltak, de bárhol járok a világban, Puskás Ferencet a legdicsőbb futballistának tartják. Az árucikk vagy étel árából a kereskedő, a vendéglős rögvest ad legalább tíz százalék engedményt, ha megtudja, hogy ma­gyarral találkozott – állítja a szóvivő. 

A meccs után azon spekuláltak a fiával, hogy az autóparkolóban miként szerezzenek aláírást Messitől, ám a biztonsági rendszer ezt nem tette lehetővé. Így aztán beérték azzal, hogy Ádi, a III. ker. TVE U11-es csapatának kétlábas hátvédje kapott egy vadonatúj színösszeállítású Barcelona-dresszt – természetesen 10-essel a hátán. 

Apa és fia végül egy közös vacsorát is elköltött a kedves magyar házaspár vezette Futballárium Pubban, ahol nyolcszemélyes csokitortával lepték meg az ünnepeltet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek