Aktuális

Hihetetlen, de a Bors még többet ad!

Címkék
BorsMagazin

K. Sz.

Létrehozva: 2019.10.12.

A jövő héten további új magazinokkal ismerkedhetnek meg olvasóink.

Bizonyára önök is észrevették a hét során, hogy kedvenc napilapjuk, a Bors új mellékletekkel jelent meg. Ahogy ma, a keddi melléklethez hasonlóan, most is belevethetik magukat a vadonatúj 16 oldalas rejtvénymellékletünkbe.

A visszajelzések alapján olvasóink már most kifejezetten rajonganak az új magazinokért, hiszen nemcsak a formabontó külső és megújult tematika keltette fel a figyelmüket, hanem az izgalmas, modern, de hagyománytisztelő cikkek is.

A Bors a vélemények szerint is többet ad, hiszen a színes magazin kínálat mellett a legfrissebb aktuális hírek, legpikánsabb sztárpletykák és legizgalmasabb sporteseményekkel is nap mint nap várjuk önöket.

Az izgalmas magazinkínálat közül a jövő héten újabb két magazint ismerhetnek meg olvasóink: múlt hétfőn a Jól vagyok című családi egészségmagazint lapozhatták át olvasóink, most pedig hétfőn a lakberendezés szerelmeseinek kedvezünk: az Otthon vagyok című lakberendezési magazint találják az újságban. Ennek segítségével egyszerűen, saját kezűleg elkészíthető dekorációs ötletekkel csinosíthatják ki az otthonukat.

E hét szerdán az erősebbik nemnek kedveztünk a Népsport című retró sportmagazinnal, a következő szerdán azonban a fiúk és lányok, kicsik és nagyok is egyaránt tartalmas tippeket találhatnak az Úton vagyok című magazinban, ahol a mobilitásé a főszerep, a személyautóktól kezdve a motorokon át a kerékpárokig.

Egyedülálló magazinkínálatunkat továbbra is változatlan áron kínáljuk önöknek, csupán egy dologra figyeljenek: a korábbi, hasonló tematikájú mellékletek most más napokon jelennek meg.

Ebben továbbra is segítünk eligazodni: a címlapon láthatja, melyik magazint rejti az aznapi Bors, a lap hátoldalán pedig előre megmutatjuk, milyen mellékletekre számíthat a következő napokban, sőt még az újságban is találhat egy ehhez kapcsolódó felhívást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek